Мања слова Већа слова РСС

Мој кутак

Неwслеттер Пријава за newsletter

Питајте Генерални секретаријат

>

Саопштење о одлукама Владе донијетим 25. децембра 2020. године без одржавања сједнице

Датум објаве: 29.12.2020 19:00 | Аутор: СЛУЖБА ЗА ОДНОСЕ С ЈАВНОШЋУ ВЛАДЕ ЦРНЕ ГОРЕ

Испис Штампај страницу


Влада Црне Горе је, на основу члана 10 Уредбе о Влади Црне Горе, у петак, 25. децембра 2020. године одлучила да за представника Владе који ће учествовати у раду Скупштине Црне Горе и њених радних тијела приликом разматрања Предлога закона о измјенама и допунама Закона о кредитним институцијама, поред мр Милојка Спајића, министра финансија и социјалног старања, умјесто раније одређеног представника, мр Јакова Милатовића, министра економског развоја, одреди др Бојану Бошковић, генералну директорицу Директората за финансијски систем и унапрјеђење пословног амбијента у Министарству финансија и социјалног старања. 

Такође, Влада је одлучила о Информацији о Плану вршења надзора над Управом за некретнине и Управом за имовину у складу са законом о државној управи („Сл. лист ЦГ“, број 78/18) и Уредбом о организацији и начину рада државне управе („Сл. лист ЦГ“, бр. 118/20 и 121/20) и задужила Министарство финансија и социјалног старања да о извршеном надзору информише Владу.

Влада је одлучила и о Информацији о проблемима у раду Управе за некретнине и овластила мр Милојка Спајића, министра финансија и социјалног старања да координира радом Управе за некренине до регулисања статуса старјешине овог органа у складу са законом.

СЛУЖБА ЗА ОДНОСЕ С ЈАВНОШЋУ ВЛАДЕ ЦРНЕ ГОРЕ